CELE MAI UTILE INFORMATII DESPRE CONSTRUCTII

Îți place să fii informat? Ținem cont de asta și îți prezentăm esențialul.

Vreau sa aflu!

‘Tineri în construcții’ comunicat de presă

Programul de formare profesională ‘Tineri în construcţii’ a început în septembrie 2016 prin parteneriatul dintre Colegiul tehnic Miron Costin şi Point architects S.R.L. Acest program presupune traininguri axate pe construcții și proiectare făcute cu elevii unor licee din Roman. Află mai multe despre ce presupune programul din acest articol.

read more

CE ȚI SE POTRIVEȘTE MAI BINE: O ECHIPĂ DE MEȘTERI SAU O FIRMĂ AUTORIZATĂ?

Este cald încă, iar timpul vă permite să faceţi renovările la care vă gândiţi de ceva timp? Aveţi nevoie să ştiţi la ce notă de plată să vă aşteptaţi pentru următorul proiect? Sau doar vreți să știți cu cine este mai bine să lucrați. Atunci sunteți la locul potrivit, iar acest articol este pentru dumneavoastră. Nu uitați de surpriza de la finalul acestuia.

read more

IDEI SIMPLE DAR INEDITE PENTRU O NUNTĂ DE VIS

Acestea sunt doar câteva idei prin care îți poți împodobi aceast eveniment, suntem siguri că imaginația nu are limite și se pot face multe lucruri frumoase și nu doar pentru această sărbătoare. Orice ai alege, important e să-ți aducă fericire și să-ți îmbogățească seara.

read more

CUM TE SIMȚI CÂND AȘTEPȚI UN MIJLOC DE TRANSPORT?

A aștepta autobuzul sau tramvaiul poate fi o experiență care să îți strice starea de spirit pentru restul zilei sau poate să îți facă așteptarea mai plăcută. Imaginează-ți că este o zi obișnuită, te afli în Iași și trebuie să mergi câteva stații cu tramvaiul însă, astăzi vremea nu ține cu tine; ba e soare, ba e vânt, ba picură. Din păcate nu ai o bancă pe care să te așezi și să aștepti. Din nou a început să picure și să bată vântul. Nu ți-ai luat umbrela, iar ziua abia a început. Te întrebi ce altceva ar mai putea să meargă prost și deja începi să te enervezi din cauza acestei situații.

read more

TIPURI DE UȘI PENTRU INTRAREA ÎN LOCUINȚĂ

Toată viața ți-o petreci căutând fericirea, iar de cele mai multe ori aceasta constă în a avea pe cineva alături cu care să formezi o familie, să ai copii și multe momente memorabile. Casa ta este locul în care te desfășori cum vrei, este sanctuarul tău. În căutarea...

read more

TIPURI DE TÂMPLĂRIE

După ce investești sume de ajungi să te doară portofelul, îți dorești ca acel minunat cămin al tău, casa visurilor tale, să fie primitoare; vrei să te poți odihni și să te poți bucura de confortul mult dorit pentru care ai investit. Dar cum ai putea face asta dacă...

read more

TIPURI DE CASE

Fiecare dintre noi este unic în felul său şi este firesc ca şi preferinţele noastre în materie de case să fie diferite. În timp ce unii îşi doresc o locuinţă cu cât mai multe etaje, alţii visează la o casă doar cu parter şi mansardă. Tocmai de aceea, am decis să îţi vorbim astăzi despre case din perspectiva regimului de înălţime în care pot fi construite, astfel încât să ai o imagine clară a fiecăreia dintre ele şi să hotărăşti măsura în care acestea răspund nevoilor tale şi ale familiei.

read more

TIPURI DE ÎNVELITORI PENTRU ACOPERIȘ

Când vrei să construiești o casă te gândești mai întâi la fundație și la acoperiș. O casă de durată are nevoie de un acoperiș de durată așadar, indiferent dacă construiești sau renovezi, trebuie să te gândești din timp la tipul de învelitoare pentru acoperiș care urmează să îl folosești. Pentru aceasta trebuie ca pe de o parte să știi care sunt aceste tipuri și ce implică folosirea lor, iar pe de altă parte dacă sunt potrivite pentru casa ta.

read more

CEA MAI VECHE CLĂDIRE DIN MUNICIPIUL IAȘI

“Când vorbim despre cea mai veche clădire, trebuie să avem în vedere ca acea construcţie să nu fi suferit modificări radicale de-a lungul timpului. Majoritatea clădirilor vechi, de patrimoniu, din Iaşi, se află însă în această situaţie. De aceea, noi nu putem pretinde să avem monumente incluse în patrimoniul UNESCO, precum sunt mănăstirile din Suceava.

read more

CycliCITY

Un adevărat oraș este cel în care pulsează viața. O viață alertă, spontană, dinamică, nicidecum monotonă. Este orașul în care se îmbină cultura, oamenii, patrimoniile și noile tehnologii. Niciunul dintre aceste elemente nu trebuie neglijat deoarece toate contribuie la...

read more