În curând se apropie ziua cea mare – ziua nunții tale. Ca fiecare dintre noi îți dorești și tu să ai o nuntă ca-n povești. Pentru că secolul 21 este unul al inovației, ne-am gândit să îți sugerăm câteva idei originale care vor contribui la crearea unei atmosfere plăcute și vor aduce un zâmbet larg oamenilor dragi.

Pentru că nașii sunt printre cei mai importanți oameni la această sărbătoare, ce-ar fi să adaugi un strop de originalitate buchetului prins la piept? Sunt făcute din lemn și gravate cu o atenție deosebită pentru acele persoane care îți sunt prieteni iar în curând vor fi părinții căsniciei tale.

sa

În ceea ce privesc invitații, sunt multe idei care ar putea fi  puse în practică. Spre exemplu ai putea pune la fiecare masă câteva mesaje drăguțe. Acestea vor crea bună dispoziție și poate chiar vor fi motivul pozelor, selfie-urilor sau postărilor live pe rețelele de socializare. Ai nevoie de o imprimantă, câteva texte frumoase și amuzante, iar la final se pot pune în rame albe și totul e gata.

saA

Sau, dacă sunteți un cuplu mai dezghețat la minte, atunci puteți creea un photo wall cu pozele voastre. Acestea pot fi de când erați mici, evoluția  relației voastre, cu prieteni sau alături de familie și rude. De asemenea, alături puteți pune o cărțulie cu foi albe unde invitații vă pot lăsa mesaje. Astfel veți avea o amintire în plus de la acest minunat eveniment din viețile voastre.

fd

Acestea sunt doar câteva idei, suntem siguri că imaginația nu are limite și se pot face multe lucruri frumoase și nu doar pentru această sărbătoare. Orice ai alege, important e să-ți aducă fericire și să-ți îmbogățească seara.